Bliv en del af HIIT'n Move: Trænere søges til sjove og udfordrende træningsfællesskaber for børn og unge i Thisted Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

 

Brænder du for at gøre en forskel for børn og unge i Thisted Kommune?

  • Synes du, det er spændende at skabe træningsfællesskaber, som både giver sved på panden og masser af sjov?
  • Kan du skabe det gode fællesskab, der både beriger, begejstrer og får troen på sig selv til at vokse?
  • så er det dig vi står og mangler.

 

TGI søger to holdtrænere, med ansættelse 4 timer ugentligt som træner.

Du bliver en del af et trænerteam, der er tilknyttet TGI i samarbejde med Thisted Kommunes sundhedsafdeling, som udbyder tilbuddet ”HIIT´n Move.

HIIT´n Move er et tilbud til familier, hvor der er børn og unge med overvægt - og som ønsker forandring.  I HIIT´n Move begynder ethvert forløb i Sundhedsplejens sundhedsklinik med samtaler om familiens vaner omkring mad og måltider, motion, skærm og søvn, samt om barnets generelle trivsel. Fra efteråret 2024 bliver træning også et tilbud til de børn og unge, som går i Sundhedsklinikken, og det er derfor vi søger netop dig.

 

Målet med træningen er, at deltagerne oplever at det på samme tid kan være både hårdt, men bestemt også sjovt at bruge kroppen aktivt.

 

Til HIIT´n Move træningen er der tilknyttet en fysioterapeut, som kan tilpasse træningen og instruere, så deltagerne tilgodeses ift. alder, bevægelseserfaring, kondition, motoriske og kognitive færdigheder.

Sammen med denne fysioterapeut skal du og en anden træner være med til at danne et trygt fællesskab, hvor der kan eksperimenteres med egen krop og personlige usikkerheder, fordi fokus er på at have det sjovt – ikke på at være bedst. I dette trænerteam støtter I op om dannelsen af sociale relationer mellem deltagerne.

I din kommunikation og adfærd afspejler du et ligeværdigt, anerkendende og inkluderende menneskesyn, herunder forventer vi bl.a. at du tør reagere på uhensigtsmæssig adfærd, som enten påvirker træningen eller det sociale fællesskab negativt.

 

Der vil være 10-15 børn og unge i alderen 9-16 år på et hold. I vil være to trænere og en fysioterapeut tilknyttet holdet. Der er løbende optag og afslutning af deltagere på holdet. Det er fysioterapeuten, der har kontakten med sundhedsplejerskerne i Sundhedsklinikken, og I vil være fælles om kontakten til forældrene i hente- og bringesituationerne. Træningen er to hverdage ugentligt, sent på eftermiddagen.

 

Vi sørger for, at du bliver oplært i vores træningskoncept.

Vi forestiller os, at du studerer en sundhedsfaglig eller pædagogfaglig uddannelse, eller har erfaring med idræt eller træning og har lyst til at lære mere. Det vil være en fordel, med konkret erfaring fra frivilligt socialt arbejde.

 

Praktisk information

Ansøgningsfrist: Mandag den 17. juni 2024 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler finder sted: Torsdag den 20. juni 2024

Ansættelse pr. 5. august 2024.

Løn - og ansættelsesforhold: Instruktør aflønnes med 175 kr. pr. time - ingen pension.

 

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

 

Send ansøgning og CV til: info@tgi.nu

 

Ved spørgsmål til stillingen, kontakt venligst formand for TGI, Kenneth Kristensen på tlf. 30749934 eller leder af Sundhed, Bent Fuglsbjerg, tlf. 52166029

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Thisted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (4-5 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Thisted Gymnastik & Idrætskultur, Hovedgaden, 7752 Snedsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6061436

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet